“Hacivat Karagöz ve Meddah Amca” Gösterisi Çocuklarla Buluşacak

Cuma, 22.03.2024

Büyükşehir Belediyesi, 24 Mart Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde “Hacivat Karagöz ve Meddah Amca” adlı tiyatro gösterisini çocuklarla buluşturacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında yetişkinlere yönelik musiki dinletisinden konsere, söyleşiden tiyatro gösterisine çeşitli programlar düzenleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor. Her gün farklı bir konteyner kentte Hacivat Karagöz kukla gösterisini çocuklarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Hacivat Karagöz ve Meddah Amca” adlı tiyatro gösterisi sahneleyecek. 24 Mart Pazar günü saat 13.00 ve 15.00’da iki seans olarak sahnelenecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.