BÜYÜKŞEHİR’DEN İŞARET DİLİ İLE KUR’AN EĞİTİM

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği işaret dili kursu ile işitme engellilere Kur’an-ı Kerim Eğitimi ve dini bilgiler veriyor.

BEŞTEPE-YALINTAŞ GRUP YOLUNDA SATHİ KAPLAMA

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde 79 noktada başlattığı yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

DEMİRCİLİK-TÜRKVEREN YOLUNDA DOLGU ÇALIŞMASI

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan İlçesi’nde bulunan grup yollarında başlattığı çalışmalarına son hızla devam ediyor.

MİNİKLERDEN OYUNCAK ATÖLYESİNE ZİYARET

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşleri Dairesi başkanlığı kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Okuma Salonu ve Maraş Ahşap Oyuncakları Atölyesi minikler tarafından ziyaret edildi.

HELETE YOLUNA SICAK ASFALT

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çağlayancerit İlçesine bağlı Helete Mahallesinde sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Çağlayancerit-Helete arasındaki yol sıcak asfaltla kaplanıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 79 NOKTADA YOL ÇALIŞMASI

Çarşamba, 16.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü yol yapım ve onarım rakamları açıklandı.

İLK 7 AYDA 534 TON TIBBI ATIK TOPLANDI

Çarşamba, 16.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü temizlik ve çevre bakım çalışmaları kapsamında 534 ton tıbbı atık topladı.

FINDIKLIKOYAK GRUP YOLUNDA CRS BAŞLADI

Çarşamba, 16.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Göksun Fındıklıkoyak Grup yolunda çalışmalara başladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt çalışmaları il genelinde hız kesmeden devam ediyor.

GENEL SEKRETER YARDIMCISI BÜLBÜL: “GERÇEK BİR MEYDAN HÜVİYETİNE KAVUŞMUŞ OLACAK”

Salı, 15.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Bülbül, basın mensupları ile Trabzon Caddesini gezerek bilgilendirmelerde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE DOSTU ÜRETİM

Salı, 15.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kendi kurduğu çevre dostu tesislerinde ürettiği asfaltla yol yapım çalışmalarını yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Asfalt Üretim Şantiyesi doğalgazla çalışan tam bir çevre dostu tesis olarak göze çarpıyor.