KUZEY ÇEVRE YOLU GAZİ KIŞLASI’NDAN GEÇİYOR

Cuma, 24.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Kuzey Çevre Yolu'nda incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kuzey Çevre Yolu’nda incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, yol güzergâhında yer alan Gazi Kışlasıyla ilgili kısımda da izinlerin alınarak çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti.

VEKTÖRLE MÜCADELEYE START VERİLDİ

Cuma, 24.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri ‘’VEKTÖRLE MÜCADELE’’ çalışmalarına Şubat ayı itibariyle start vererek 11 ilçede hizmete başladı.

MUHARİP GAZİLER ‘EVET’ DEDİLER

Cuma, 24.02.2017

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ederek ‘Evet’ desteği verdiklerini söylediler.

KAMEK’TEN 7. KİŞİSEL SERGİ

Cuma, 24.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde düzenlenen resim kurslarına katılan kursiyerlerin oluşturduğu kişisel sergi açılışları her hafta Cuma günü devam ediyor.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları bünyesinde kursa katılan kursiyerlerin yaptığı resimler kişisel resim sergisinin altıncısı sanatseverlerle buluştu.

BAŞKAN ERKOÇ DEMİRCİLER ÇARŞISINDA

Perşembe, 23.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyon çalışmaları devam eden Tarihi Demirciler Çarşısı’nda incelemelerde bulundu.

Restorasyon çalışmaları devam eden Tarihi Demirciler Çarşısı’nda incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, esnaflarla da sohbet etti.

BÜYÜKŞEHİR’DEN İÇMESUYU HAMLESİ

Perşembe, 23.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Ankara’da Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu, Genel Müdür Yardımcısı Ergün Üzücek ve İçmesuyu Dairesi Başkanı Şadiye Yalçın ile bir süre görüşen Başkan Erkoç, Afşin, Elbistan, Pazarcık ve Türkoğlu ilçeleri içme suyu projelerini görüştü.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇANAKKALE ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI

Çarşamba, 22.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile YGS Deneme Sınavı yapıldı.

Kahramanmaraş il genelinde 11 ilçede 138 okulda yapılan YGS Deneme Sınavı’na 16 bin öğrenci katıldı.

KURTULUŞ TRAP ATICILIK KUPASI TAMAMLANDI

Çarşamba, 22.02.2017

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97.Yılı Kurtuluş Bayramı etkinleri kapsamında Büyükşehir Belediye Atış Poligonunda Kurtuluş Trap Atıcılık Kupası düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Trap Atıcılık Müsabakaları Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Mersin, Konya, Sivas illerinden gelen sporcuların katılımı ile yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 1.KAFKAS GENÇLİK KAR FESTİVALİ

Çarşamba, 22.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kafkas Kültür Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen 1. Kafkas Gençlik Kar Festivali Göksun’da gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİLERE ERCİYES ÖDÜLÜ VERİLDİ

Çarşamba, 22.02.2017

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Liselerarası Basketbol ve Voleybol Turnuvalarında dereceye giren takımlar Erciyes Kayak Merkezi’ne götürüldü.