Başkan Güngör, Terminal Esnafını Dinledi

Perşembe, 23.01.2020

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Terminalinde esnaflarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Başkan Güngör, terminali en kısa süre içerisinde daha etkin hale getireceklerini ifade etti.

Merkez Camii’de Çevre Düzenlemesi Tamamlandı

Perşembe, 23.01.2020

Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsünde, camii inşaatının bulunduğu bölgede meydan düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Andırın Mahallelerine Parke

Perşembe, 23.01.2020

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Gezici Halk Kütüphanesi 26 Okula Ulaştı

Çarşamba, 22.01.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gezici Halk Kütüphanesi ilk dönemde 26 okulun öğrencilerini kitaplarla buluşturdu.

Büyükşehir Güreşçileri Milli Takımda

Salı, 21.01.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı’ndan 5 güreşçi, Milli Takım kadrosunda.

Engelli Memur Adaylarına Eğitim Desteği

Salı, 21.01.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi memur adayı engelli bireylere yönelik olarak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Kursu düzenliyor.

İlk Adımdan Kuruluşa Milli Mücadele Karma Sergisi

Salı, 21.01.2020

“İlk Adımdan Kuruluşa” isimli Milli Mücadele Karma Sergisi Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100. yılında kahraman şehirlilerle buluşuyor.

Akıllı Şehirler Kongresinde Kahramanmaraş Rüzgarı Esti

Pazartesi, 20.01.2020

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) koordinesinde “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi”, Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş'tan Türkiye'ye Türk Halk Müziği Konseri

Pazartesi, 20.01.2020

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Dijital Deneyim Konteynerimizi Gördünüz mü?

Cuma, 17.01.2020

Kurtuluşun 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Dijital Deneyim Konteyneri Demokrasi Meydanı’nda hizmete açıldı.