Yedikuyular’a Hafta Sonu Seferleri Başlıyor

Cuma, 05.03.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “Yeniden Kontrollü Normalleşme” süreciyle birlikte Yedikuyular Kayak Merkezi toplu taşıma araç seferlerini hafta sonu da gerçekleştirecek. Düzenlenecek ilk hafta sonu seferi 6 Mart Cumartesi günü (yarın) olarak açıklandı.

Türkoğlu’nun Yeni Arterinde Son Rötuşlar

Cuma, 05.03.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu Mahir Ünal Caddesi’nin 2 bin 500 metrelik kısmında levhalama, yatay ve dikey işaretleme ile yol çizgi çalışmalarını tamamladı. Arter, çalışmaların ardından Türkoğlu giriş ve Organize Sanayi Bölgesi arasında trafiğe açıldı.

Başkan Güngör’den Başsağlığı Mesajı

Cuma, 05.03.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 4 Mart Perşembe günü Bitlis kırsalında helikopter düşmesi sonucu şehit olan 11 asker için başsağlığı mesajı yayınladı.

Deprem Haftası’nda Farkındalık Eğitimi

Perşembe, 04.03.2021

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde deprem farkındalık eğitimi düzenlendi. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Deprem Tedbirleri ve Uygulamaları sunumu yapıldı.

Büyükşehir ‘Dinamik Denetimlere’ Başladı

Perşembe, 04.03.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın Covid-19 tedbirlerine yönelik “Dinamik Denetim Süreci” genelgesi üzerine yoğunlaştırılmış denetimler gerçekleştiriyor. Şehir genelinde oluşturulan 33 ayrı denetim ekibi maske, mesafe ve temizlik uygulamalarını takip ediyor.

Ali Kayası Cam Seyir Terası Projesi Hayırlı Olsun

Perşembe, 04.03.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve DOĞAKA arasında “Ali Kayası Cam Seyir Terası ve Mesire Alanı Projesi” destek sözleşmesi imzalandı. Başkan Güngör, “Tarihi Ali Kayası mevkiine cam seyir terası, asma köprü, yüzer iskele, kafeterya, yürüyüş ve dinlenme alanları kazandırıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Grup Yollarında Çalışmalar Sürüyor

Perşembe, 04.03.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık ilçesi Armutlu, Çiçekalan ve Tetirli Mahalle grup yolunu yeniliyor. Onikişubat ilçesi Yeniyapan, Avgasır ve Köseli Mahalle yollarında ise yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta Kardeşlik Rüzgârı

Perşembe, 04.03.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla “Zeytin Ağacı Tiyatro Oyunu ve Kardeşlik Durakları Konseri” gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde kardeşlik mesajları verildi.

Özel Öğrencilere Anlamlı Ziyaret

Perşembe, 04.03.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Özel Eğitim ve Uygulama Okulları’nın faaliyete geçmesinin ardından öğrencilere moral ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, 450 özel gereksinimli öğrenciye çeşitli hediyeler dağıtıldı.

UKOME’de Ulaşım Master Planı Anlatıldı

Perşembe, 04.03.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Ulaşım Master Planı” Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) üyelerine tanıtıldı.