Bakan Kacır ve İlk Türk Astronot Gezeravcı, Gençlerle Buluştu

Cuma, 22.03.2024

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile Gençlik Buluşması’na katılan Başkan Güngör, “Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde başlatılan uzay misyonumuz gençlerimize ilham olacak ve inşallah bu bayrağı çok daha ileri taşıyacaklar” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile Gençlik Buluşması’na katıldı. 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, rektörler, ilçe belediye başkanları ve siyasi parti temsilcilerinin de katılımıyla KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada Bakan Kacır ve ilk Türk astronot Gezeravcı, gençlere seslendi. Programa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır ve ilk Türk astronotumuz Alper Gezeravcı ile üniversitemizde düzenlenen programda gençlerimizle bir araya geldik. Sayın Bakanımız ve ilk Türk astronotumuz Alper Gezeravcı, gençlerimizle sohbet etti, sorularını cevapladı. Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde başlatılan uzay misyonumuz gençlerimize ilham olacak ve inşallah bu bayrağı çok daha ileri taşıyacaklardır” dedi.