Çocuklar, Gölge Oyunu ve Kukla Gösterileriyle Doyasıya Eğlendi

Salı, 19.03.2024

Büyükşehir Belediyesinin Necip Fazıl Konteyner Kent’te düzenlediği geleneksel Hacivat Karagöz gölge oyunu ve kukla gösterileri çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde tasavvuf musiki dinletisi, konser ve tiyatro gösterisi gibi çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluştururken konteyner kentlerde de çocuklara yönelik Hacivat Karagöz gölge oyunu ve kukla gösterileri düzenliyor. Bu kapsamda Necip Fazıl Konteyner Kent’te düzenlenen etkinliklere çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Gölge oyunu ve kukla gösterilerini büyük bir ilgiyle takip eden çocuklar doyasıya eğlendi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Ramazan ayı boyunca geçici konaklama merkezlerinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek gösterilere https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/03/19/hacivat-karagoz-kukla-gosterisi-etkinlik-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği ve etkinliklere tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.