Büyükşehir’in “Kendi Takını Kendin Yap” Projesine Kadınlar Yoğun İlgi Gösterdi

Cuma, 08.03.2024

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kadınlar Günü’ne özel Piazza AVM’de kadınlara yönelik Takı Tasarım Atölyesi düzenledi. Katılımcılar, uzman eğitmenler eşliğinde kendileri için kolyeden bilekliğe, broştan küpeye çeşitli takılar tasarladı.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Piazza AVM’de kadınlara yönelik Takı Tasarım Atölyesi düzenledi. KAMEK tarafından düzenlenen atölyede kadınlar, uzman eğitmenler eşliğinde kendileri için kolyeden bilekliğe, broştan küpeye çeşitli takılar tasarladı. Toplam 4 saat süren atölyeye yüzlerce kadın katılım sağladı. Etkinliğin çok verimli geçtiğini belirten katılımcılar Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Atölyelerimiz Devam Edecek

Atölyeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi KAMEK Mesleki Eğitim Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu, “Dünya Kadınlar Günü’ne özel Piazza AVM’de ‘Kendi Takını Kendin Yap’ konulu atölye düzenledik. Bu atölyemizde kadınlarımız kendi takılarını kendileri tasarladı. İlk defa eline boncuk alan, bu işe yeni merak salan katılımcılar vardı. Programa katılan tüm hanım kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımıza yönelik Piazza AVM’de çeşitli atölyeler düzenleyeceğiz” dedi.