Yeşilay’dan Başkan Güngör’e Ziyaret

Çarşamba, 06.03.2024

Yeşilay Genel Sekreteri Ülkenur Böke ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Güngör, “Yeşilay Haftası’nın sağlıklı yaşam için önemli bir farkındalık oluşturmasını temenni ediyorum. Bu kapsamda Yeşilay Haftası’nı tebrik ediyor, tüm Yeşilay çalışanlarına ve gönüllülerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yeşilay Haftası’nda Yeşilay Genel Sekreteri ve Kadın Komisyonu Genel Başkanı Ülkenur Böke’yi makamında ağırladı. Yeşilay Kayseri Şube Başkanı ve Bölge Koordinatörü Eda Nur Aydın, Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Alagöz ve Kadın Komisyonu Başkanı Dilek Konuş’un da yer aldığı ziyarette 1 – 7 Mart Yeşilay Haftası’nı tebrik eden Başkan Hayrettin Güngör, “Yeşilay Haftası’nda; Yeşilay Genel Sekreteri ve Kadın Komisyonu Genel Başkanı Ülkenur Böke, Kayseri Şube Başkanı ve Bölge Koordinatörü Eda Nur Aydın, Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Alagöz ve Kadın Komisyonu Başkanı Dilek Konuş’u Büyükşehir Belediyemizde misafir ettik. Yeşilay’ın faaliyetlerine ilişkin istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için Yeşilay ekibimize teşekkür ediyoruz. Yeşilay Haftası’nın sağlıklı yaşam için önemli bir farkındalık oluşturmasını temenni ediyorum. Bu kapsamda Yeşilay Haftası’nı tebrik ediyor, tüm Yeşilay çalışanlarına ve gönüllülerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.