Caddeler Hafriyat Atıklarından Temizleniyor

Çarşamba, 21.02.2024

Büyükşehir Belediyesi, ev ve iş yerlerinin tadilatı esnasında oluşan ve çevreye rastgele bırakılan hafriyat atıklarını bulundukları yerden kaldırarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyor.

Şehrin imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ev ve iş yerlerinin tadilatı esnasında oluşan ve çevreye rastgele bırakılan inşaat atıklarının temizliğine de devam ediyor. Kent estetiğinin sağlanması, insan sağlığına zararlı atıkların bertaraf edilmesi, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi noktasında Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla; Turgut Özal Bulvarı, Yeni Sanayi Sitesi, Odun Ambarları başta olmak üzere mahalle, cadde, bulvar ve sokaklardaki molozlar iş makineleriyle bulundukları yerden alınarak hafriyat döküm sahasına naklediliyor. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalarla şehir inşaat atıklarından arındırılarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor.