Minikler Tospik’in Hikâyesini Çok Sevecek

Cuma, 12.01.2024

Büyükşehir Belediyesi, sevimli kaplumbağa Tospik’in ormandaki arkadaşlarıyla maceralarını konu alan müzikal tiyatro gösterisini 14 Ocak Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde miniklerle buluşturacak.

Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinliklerini de aksatmıyor. Farklı yaş gruplarına yönelik her ay onlarca etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor. Bu kapsamda, 14 Ocak Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Tospik’in Hikâyesi” adlı müzikal tiyatro gösterisi düzenlenecek. Saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki seans şeklinde sahnelenecek gösteri, sevimli kaplumbağa Tospik’in ormanda arkadaşlarıyla süren eğlenceli maceralarını konu alacak. Arkadaşlık, dostluk ve yardımlaşmanın anlatıldığı tiyatro gösterisi miniklere öğretici mesajlar da verecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, ücretsiz olarak sahnelenecek gösteriye tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.