Büyükşehir’in Kütüphane Söyleşileri Yeni Yılda da Okurlarla Buluşmayı Sürdürüyor

Cuma, 12.01.2024

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nde yeni yılın ilk konukları Yazar Zekeriya Çakabey ve Yüksek İnşaat Mühendisi Uygar Gündeşli oldu. NFK Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen söyleşiyi okurlar büyük bir ilgiyle takip etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin büyük ilgi gören kültür sanat etkinliklerinden Kütüphane Söyleşileri, 2024 yılında da kaldığı yerden devam ediyor. Şehrin usta kalemleri ve alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen programın yeni konukları Yazar Zekeriya Çakabey ve Yüksek İnşaat Mühendisi Uygar Gündeşli oldu. Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşide Zekeriya Çakabey ve Uygar Gündeşli; Kahramanmaraş depremi, depremin bıraktığı izler, depremin sosyal hayata etkisi, edebiyatın toplumdaki yeri, okuma ve yazmanın önemi gibi pek çok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Öğrenciler, merak ettiği pek çok soruya yanıt bulurken etkinliğin çok verimli geçtiğini belirterek Büyükşehir Belediyesi ve katılımcılara teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kütüphane Söyleşileri programının her ay düzenli olarak okurlarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.