Büyükşehir’in Mobil Çocuk Kütüphanesi, Miniklerin Yüzünü Güldürdü

Perşembe, 11.01.2024

Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi; Onikişubat, Dulkadiroğlu, Göksun ve Pazarcık kırsalında okulları ziyaret ederek öğrencileri kitapla buluşturdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin örnek projesi Mobil Çocuk Kütüphanesi, şehrin özellikle kırsal kesimlerinde okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde binlerce kişiye ulaşarak çocukları kitaplarla buluşturan Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin yeni durağı; Onikişubat Büyüksır İlkokulu, Göksun Karadut Ağıl İlkokulu, Dulkadiroğlu Atilla Vural Tevekkeli İlkokulu ve Pazarcık Evri Pınarbaşı İlkokulu oldu. Çeşitli etkinliklerle miniklerin yüzünü güldüren ekipler, öğrencilere kitap ve dergi de hediye etti. Çocukların hem eğlendiği hem öğrendiği ziyarette renkli görüntüler ortaya çıktı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin şehrin çeşitli noktalarında miniklerle buluşmaya devam edeceği belirtildi.