Büyükşehir, Mahalleleri İnşaat Atıklarından Temizliyor

Perşembe, 05.10.2023

Büyükşehir Belediyesi; kent estetiğini sağlamak, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için Dulkadiroğlu’nda Yavuz Selim, Divanlı, Yenişehir ve Mehmet Akif mahallelerinde moloz ve hafriyat kaldırma çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından ev ve iş yerlerinde yapılan tadilatlar esnasında oluşan ve çevreye rastgele bırakılan inşaat atıklarını temizlemek için mesaisini sürdürüyor. Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim, Divanlı, Yenişehir ve Mehmet Akif mahallelerinde çevreye bırakılan inşaat atıkları ve molozlar iş makineleriyle bulundukları yerden kaldırılarak hafriyat alanına taşınıyor. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalarla, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi hedeflenirken kent estetiği de sağlanıyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehir genelinde inşaat atıkları temizliğinin hummalı bir şekilde devam ettiği belirtildi.