‘Çözüm Bakanlığı’ Gösterisi NFK’da Minikler İçin Sahne Alacak

Cuma, 22.09.2023

Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında düzenlenen ‘Çözüm Bakanlığı’ adlı tiyatro gösterisi, 24 Eylül Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

Çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmayı sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle hayata geçirdiği proje çerçevesinde düzenlenen ‘Çözüm Bakanlığı’ adlı tiyatro gösterisi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde bir kez daha çocuklarla buluşacak. İlki 17 Eylül tarihinde sahnelenen ve büyük beğeni kazanan tiyatro gösterisi, ikinci kez 24 Eylül Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde çocuklar için perdelerini açacak. İlham verici, eğlenceli ve macera dolu hikâyesiyle akran zorbalığına göğüs geren bir grup arkadaşın yaşadığı olayları konu alan oyun saat 13.00 ve 15.00’da iki seans olarak sahne alacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ücretsiz olarak düzenlenecek tiyatro gösterisine tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.