Andırın’da Kırsal Mahallelerin Ulaşımı Büyükşehir’le İyileştiriliyor

Perşembe, 14.09.2023

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’da kırsal mahallelerin ulaşımını iyileştirmek için yollarda bakım, onarım, genişletme, şarampol temizleme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Şehir merkezi, ilçe, kırsal mahalle ayırt etmeksizin yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmek için çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’da da yollarda bakım, onarım ve yenileme uygulamalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca; Altınyayla, Kargaçayırı, Geben ve Gökçeli mahallelerinde gerçekleştirilen asfalt öncesi zemin hazırlıkları tamamlanırken, Gökgedik Mahallesi’nde Kasımlı – Müminli mevkiine ulaşım sağlayan stabilize yolda genişletme çalışmaları sürüyor. Alanlı, Boğazören, Camuzluk, Sumaklı, Kuzgun ve Beşbucak mahallelerine ulaşım sağlayan yollarda da şarampol temizleme, bakım ve onarım çalışmaları tamamlanarak yerleşim yerlerinin ulaşımı iyileştirildi. Çalışmalarla mahallelerin ulaşımının iyileştirildiğini belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehrin ulaşım ağının güçlendirilmesi noktasında çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi.