İl Jandarma Komutanı Yağan’dan Başkan Güngör’e Veda Ziyareti

Cumartesi, 02.09.2023

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı olarak atanan Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan’ı misafir eden Başkan Güngör, “Görev süresi boyunca şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Tolga Yağan’a teşekkür ediyor, yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı olarak atanan Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan’ı makamında ağırladı. Yağan’a şehre yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederek yeni görev yerinde muvaffakiyetler dileyen Başkan Hayrettin Güngör, “Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına atanan İl Jandarma Komutanımız Sayın Tolga Yağan, misafirimiz oldu. Nazik ziyaretleri ve görev süresi boyunca şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Tolga Yağan’a teşekkür ediyor, yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan da misafirperverlikleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.