Başkan Güngör, Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Karadaği ile Bir Araya Geldi

Pazartesi, 17.07.2023

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Ali Muhyeddin Karadaği, DİB Din İşleri Yüksek Kurul Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı ve Müslüman Ülke ve Topluluklar Daire Başkanı Dr. Abdulcelil Alpkıray’ı makamında ağırladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi ziyarette bulunmak için şehre gelen Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Ali Muhyeddin Karadaği, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurul Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı ve Müslüman Ülke ve Topluluklar Daire Başkanı Dr. Abdulcelil Alpkıray’ı makamında ağırladı. Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin’in de yer aldığı ziyarette heyet, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler ve can kayıpları için Başkan Güngör’e geçmiş olsun ve taziye dileklerini iletti. Dünya Müslüman Âlimler Birliği koordinesinde şehre kazandırılacak eğitim, sağlık, ibadet ve konut kompleksinin görüşüldüğü ziyarette Başkan Güngör, destekleri için heyete teşekkür etti.