Doğaseverlerin Bu Haftaki Rotası; Başkonuş Yaylası

Perşembe, 22.06.2023

Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşları şehrin doğal güzellikleriyle buluşturduğu ‘Doğa Yürüyüşleri’nin bu haftaki rotası, Başkonuş Yaylası olacak. 25 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliğe başvurular, Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden çevrimiçi yapılabiliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmayı sürdürüyor. Büyükşehir’in vatandaşları şehrin doğal güzellikleriyle buluşturduğu ‘Doğa Yürüyüşleri’nin bu haftaki rotası; doğası, havası, zengin bitki örtüsü ve eşsiz manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından Başkonuş Yaylası olacak. Sınırlı sayıda katılımcının yer alacağı etkinlikte doğaseverler hem spor yapacak hem de doğanın tadını çıkaracak. 25 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliğe başvurular https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/06/01/doga-yuruyusu-basvuru-formu-baskonus-zirve-yuruyusu internet adresi üzerinden çevrimiçi yapılabiliyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Doğa Yürüyüşleri etkinliğine ve başvurulara ilişkin detaylı bilgiye 0553 041 53 53 numaralı WhatsApp danışma hattından ulaşılabileceği belirtildi.