Büyükşehir’in Ahşap Hediyelik Eşya Yapım Kursu’nda Yeni Dönem Kayıtları Başladı!

Çarşamba, 21.06.2023

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ahşap Hediyelik Eşya Yapım Kursu’nda yeni dönem kayıtları başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden çevrimiçi yapılabilen ön başvurularda son gün 3 Temmuz.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan şehrin imar ve inşası noktasında tüm alanlarda faaliyetlerini sürdürürken bir yandan da hayatın normale dönmesi noktasında yoğun gayret gösteriyor. Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında vatandaşlara yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Ahşap Hediyelik Eşya Yapım Kursu’nda yeni dönem kayıtlarının başladığını duyurdu. Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden (https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/06/21/ahsap-hediyelik-esya-yapim-kursu-basvuru-formu) çevrimiçi yapılabilen kayıtlar 3 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edecek. 18 yaş ve üzeri vatandaşların başvuru yapabileceği kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı katılım sertifikası almaya hak kazanacak. Yapılan açıklamada, Ahşap Hediyelik Eşya Yapım Kursu ve başvurulara ilişkin detaylı bilgiye 0552 033 99 51 numaralı WhatsApp danışma hattından ulaşılabileceği belirtildi.