Buradasınız

Kirişci ve Güngör, Pazarcık’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Perşembe, 25.05.2023

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Pazarcık’ta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “İnşallah 28 Mayıs’ta; ekonomik bağımsızlığımızın devamı, teknolojimizin daha da gelişmesi, savunma sanayimizin güçlenmesi ve istikrar için Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi’nde sağlanan desteklerden dolayı Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ile şehirde teşekkür ziyaretlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yeni durağı Pazarcık oldu. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, 28. Dönem Milletvekili adayları, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla AK Parti Pazarcık Seçim İrtibat Bürosu’nda gerçekleştirilen programda vatandaşlarla bir araya gelen Kirişci ve Güngör, 14 Mayıs seçimlerinde sağlanan desteklerden dolayı Pazarcıklılara teşekkür etti.

Sayın Cumhurbaşkanımıza Desteğimizi Sürdüreceğiz

Programda konuşan Başkan Güngör, “14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize büyük bir teveccüh gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği sağlayan Büyükşehir’iz. Destek veren tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak mecliste çoğunluğu sağladık. 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ikinci turda da Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olarak en büyük desteği sağlayacak ve şahsını tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz inşallah. Buna inancımız tam. İnşallah 28 Mayıs’ta; ekonomik bağımsızlığımızın devamı, teknolojimizin daha da gelişmesi, savunma sanayimizin güçlenmesi ve istikrar için Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz” ifadelerini kullandı.