Buradasınız

Başkan Güngör, Bakan Kirişci ile Birlikte KSÜ’de Düzenlenen Programa Katıldı

Cuma, 27.01.2023

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte KSÜ’de düzenlenen Türkiye’de Tarım Öğretiminin 177. Yıl Dönümü ve Akademik Başarı Ödül Töreni programına katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’de Tarım Öğretiminin 177. Yıl Dönümü ve Akademik Başarı Ödül Töreni programına katıldı. KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sezai Karakoç Salonu’nda gerçekleştirilen programda; Vali Ömer Faruk Coşkun, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ve Habibe Öçal, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve akademisyenler de yer aldı.

Akademik Başarı Ödülleri Takdim Edildi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Türkiye’de tarım ve orman alanlarında hayata geçirilen ve planlanan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci’nin konuşmasının ardından program, Ziraat Fakültesi Akademik Başarı Ödülleri’nin takdimiyle noktalandı.