Kitap Fuarı Son Gününde Usta İsimleri Konuk Edecek

Cumartesi, 22.10.2022

Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı’nın son gününde usta yazarlar Mustafa Alyaz, Yasemin Karahüseyin, Fatih Akbaba ve Tufan Gündüz ile oyuncu Murat Tavlı, Kahramanmaraşlılarla bir araya gelecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 210 yayınevi ile 350 yazar ve şairin katılımıyla düzenlenen Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı, son gününde de söyleşi ve imza günü etkinlikleriyle devam edecek. 23 Ekim Pazar günü etkinlikler saat 11.00 ve 12.00’da gerçekleştirilecek Gazeteci – Yazar Mustafa Alyaz söyleşisiyle başlayacak. Fuarın son gününde saat 12.00’da Yazar Yasemin Karahüseyin, 13.00’da oyuncu Murat Tavlı, 14.00’da Yazar Fatih Akbaba ve 15.00’da Yazar Mete Yarar Kahramanmaraşlı edebiyatseverlerle bir araya gelecek. Fuarın son etkinliğinde ise saat 17.00’da Tarihçi – Yazar Tufan Gündüz, kitapseverlere seslenecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, tüm edebiyatseverlerin söyleşi ve imza günü etkinliklerine davetli olduğu belirtildi.