Buradasınız

Başkan Güngör: “Şehrimiz İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Cuma, 14.10.2022

Göksun’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Geçtiğimiz 3,5 yıllık süreçte şehrimizde altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan turizme kadar çeşitli alanlarda çok ciddi yatırımlar hayata geçirdik. Çalışmalarımız artarak devam ediyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerde hayata geçirilecek yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Güngör, Göksun ilçesinde görev yapan muhtarları makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek heyete teşekkür eden Başkan Hayrettin Güngör, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit etme ve bu doğrultuda yatırımlarımızı hayata geçirme noktasında muhtarlarımızla yüksek bir koordinasyon içerisindeyiz. İstişarelere çok önem veriyoruz. Bugün de Göksun ilçemizde görev yapan muhtarlarımızı misafir ettik. Nazik ziyaretleri için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Hamdolsun ilçelerimizin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşıladık. Çalışmalarımız artarak devam ediyor” dedi.

Muhtarlardan Başkan Güngör’e Teşekkür

Başkan Güngör konuşmasının devamında, “Geçtiğimiz 3,5 yıllık süreçte tüm ilçelerimizde olduğu gibi Göksun’da da çok ciddi yatırımlara imza attık. Altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan turizme kadar çeşitli alanlarda çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah hayata geçirdiğimiz yatırımlarla şehrimizin katma değerini daha da artırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti. Göksunlu muhtarlar da mahallelerinde hayata geçirilen yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.