Kadınlardan Ücretsiz Toplu Taşıma Teşekkürü

Salı, 08.03.2022

Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara yönelik uygulamaya konulan ücretsiz toplu taşıma hizmeti beğeniyle karşılandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir çalışmayı hayata geçirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün sosyal medya hesabından duyurduğu uygulamayla 8 Mart Salı günü (bugün) şehir içi ulaşımda faaliyet gösteren toplu taşıma araçları kadınlara ücretsiz hizmet vermeye başladı. Gerçekleştirilen uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.  Yapılan açıklamalarda, “Böyle önemli bir günde kadınları unutmayan ve her zaman kadınların yanında olan, onları destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haber videoları: