Buradasınız

Şehit Çocuklarına Karne Hediyesi

Çarşamba, 02.02.2022

Şehit aileleri ile bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “Aziz şehitlerimizin aileleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Yedikuyular Kayak Merkezi’mizde güzel bir etkinlik düzenleyeceğiz. Bu da minik yavrularımıza bizim karne hediyemiz olsun. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize de sağlıklı, hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından şehit çocukları için gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. Kervanhan’da gerçekleştirilen programda Başkan Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı Mustafa Özdurhan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Kahraman ile şehit yakınları yer aldı. Etkinlikte konuşan Başkan Güngör, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleriyle ve çocuklarıyla bu tip etkinliklerde bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah şehitlerimizin kıymetli aileleriyle gerçekleştirdiğimiz etkinlerimizin sayısını artıracağız. En kısa zamanda şehitlerimizin aileleriyle Yedikuyular Kayak Merkezi’mizde güzel bir etkinlik düzenleyeceğiz. Buradan da bunun sözünü vermiş olalım. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize de sağlıklı, hayırlı ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Her Zaman Beraberiz

Düzenlenen etkinlik sonrası konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, “Sömestr tatili dolayısıyla şehitlerimizin bizlere emaneti olan yavrularımıza karne hediyesi olarak böyle bir etkinlik düzenlendi. Bizler de bu etkinlikte yer almanın gururunu yaşıyoruz. Yavrularımızın yüzündeki tebessümü görmek buna ortak olmak bizleri çok mutlu ediyor. Devletimiz ve bizler her zaman şehit ailelerimizin ve evlatlarının yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Gerçekleştirilen program kapsamında şehit çocuklarına çeşitli hediyeler de verildi.

Haber videoları: