İhsan Fazlıoğlu KSÜ’de Öğrencilerle Buluştu

Salı, 19.10.2021

Büyükşehir Belediyesi 2. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri takvimi kapsamında Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, KSÜ Avşar Kampüsü’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Edebiyatseverler Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri’nde bir araya geliyor. Tiyatro, panel, konferans, konser ve şiir geceleri gibi birçok etkinliğin düzenlediği programlar, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde devam etti. Gerçekleşen etkinlik kapsamında, Bilim ve Felsefe Tarihçisi Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, Avşar Kampüsü Kongre Merkezi’nde öğrencilerle buluştu. Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen söyleşide, sosyal bilimlerin pek çok alanında sorulan sorulara da cevap arandı.

Haber videoları: