Esnaf ve Hemşehrilerimizin Hizmetindeyiz

Salı, 10.08.2021

Arasa Otoparkı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledikten sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Her fırsatta esnaf ve hemşehrilerimizle buluşmayı sürdürüyoruz. Muhabbet ve teveccühleri için teşekkür ediyorum. Esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında bugün Derepazarı mevkiinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Kentin en büyük otoparklarından olan Arasa’nın altında yapımı süren işyeri çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güngör, düzenlemeyle birlikte yapının işlevsiz haldeki alanlarına ticari bir fonksiyon kazandırılacağını ifade etti. İncelemeleri sonrası bölge esnafını ziyaret eden Güngör, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Esnafın sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bizler hükümetimizle, yerel yönetimlerimizle, parti teşkilatımızla hemşehrilerimizin ve esnafımızın hizmetindeyiz. Her fırsatta buluşmayı sürdürüyoruz. Muhabbet ve teveccühleri için teşekkür ediyorum. Esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber videoları: