Sürücülerin Dikkatine!

Perşembe, 22.04.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yol genişletme ve yıkım çalışmaları nedeniyle Dulkadiroğlu ilçesi ‘Sarayaltı-Kanlıdere-Kaledibi Postane’ arası bağlantı yolunun 23-29 Nisan tarihleri arasında trafiğe kapanacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesi “Sarayaltı-Kanlıdere” bağlantı yolunda genişletme çalışmalarının devamı olarak Ekmekçi Mahallesi’nde 5 adet binada yıkımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda Kanlıdere Caddesi 23 Nisan Cuma saat 07.00 itibariyle 7 gün süreyle trafiğe kapatılacak. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Dulkadiroğlu ilçesi ‘Sarayaltı–Kanlıdere-Kaledibi Postane’ arası bağlantı yolunda genişletme çalışması esas olmak üzere bina yıkım çalışması gerçekleştirileceğinden 23-29 Nisan tarihleri arasında trafiğe kapatılacaktır” ifadelerine yer verildi.