Dr. Küçükgöz ile Dünya Otizm Farkındalık Günü Konferansı

Perşembe, 01.04.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle 2 Nisan Cuma günü (yarın) saat 20.00’da gerçekleştireceği çevrimiçi programın konuğu Özel Eğitim Uzmanı Dr. Mehmet Küçükgöz olacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliği ile Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği düzenleniyor. Etkinlik, 2 Nisan Cuma günü (yarın) saat 20.00’da gerçekleştirilecek. Çevrimiçi düzenlenecek program Büyükşehir Belediyesi’nin Instagram hesabından canlı yayınlanacak. Dr. Mehmet Yılmaz’ın moderatörlüğünü yapacağı programda Özel Eğitim Uzmanı Dr. Mehmet Küçükgöz konuk olacak. Dr. Küçükgöz tarafından, otizm riski taşıyan bebeklik süreci ve erken tanı, otizmli bireylerde aile ve sosyal ilişkiler, otizmle mücadelede atılacak doğru adımlar gibi pek çok konu masaya yatırılacak.