Başkan Güngör Kapalı Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Salı, 08.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarihi Kapalı Çarşıyı ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör beraberinde Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’la birlikte kapalı çarşıyı gezerek esnaflarımızla muhabbet etti, hatır sordu.

Başkan Güngör yoğun programlarının yanında her zaman halkla birlikte halkla iç içe olmaya devam ediyor. Başkan Güngör bu kez tarihi kapalı çarşıyı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Güngör aynı zamanda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Tarihi Kapalı Çarşı içerisinde yer alan Semercilik, Kalaycılık, Keçecilik, Yemenicilik, Külekçilik gibi kaybolmaya yüz tutmuş zanaatların ustalarıyla görüşen Başkan Güngör, sanatlarını icra etmeye devam eden ustalara ve esnaflara kolaylıklar ve bereketli kazançlar diledi.

Haber videoları: