Kütüphane kullanıcılarının ‘EN’lerine hediye

Perşembe, 21.05.2020

Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde hizmet veren kütüphanelerin üyelerine yönelik etkinlik düzenledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı'na bağlı kütüphanelerde açıldığı günden bu yana her yıl Mart ayının son haftası, Kütüphaneler Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu yıl covid-19 tedbirleri kapsamında etkinlikler ertelendi. Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı'na bağlı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü ekipleri kütüphanelerin ‘En’lerini unutmayarak, onları evlerinde ziyaret etti. En eski , En yaşlı, En genç, En çok kitap okuyan kütüphane kullanıcılarına pandemi sürecinde okumaya devam edebilmeleri için kitap hediye edildi. Evdeki minikler de unutulmadı. Boya kitapları ve boya kalemleri de onlar için hazırlanmıştı. Ziyaret edilen kütüphane kullanıcıları, bu anlamlı etkinlikten dolayı çok sevindiklerini belirttikten sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini dile getirdiler.