Beşbucak Mahallesine yeni bir köprü

Perşembe, 21.05.2020

Büyükşehir Belediyesitarafından yol yapım ve onarım hizmetleri kapsamında Andırın İlçesi Beşbucak Mahallesinde yürütülen yol genişletme çalışmalarının yanı sıra köprü yapımına başlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaz sezonunun girmesiyle birlikte merkez ve çevre ilçelerde başlattığı yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Andırın İlçesi Beşbucak Mahallesinde yürütülen yol genişletme çalışmalarında yeni bir aşamaya gelindi. Yol üzerinde bulunan derenin akışını engellememek, ayrıca yola zarar vermesinin önüne geçmek için, Büyükşehir Belediyesi ekipleri iki menfezibulunan köprü çalışmalarına başladı. Altından derenin akacağı köprünün uzunluğu 16 metre, genişliği ise 10 metre olacak şekilde planlandı.