İncirli Mahallesinde Altyapı İyileştirme Çalışmaları

Salı, 14.04.2020

Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Afşin İlçesi İncirli Mahallesi yolunun altyapı iyileştirme ve temel çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına şehir genelinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Afşin İlçesi İncirli Mahallesinde uzunluğu 1,6 km eni ise 6 ila 6,5 metre arasında değişen mahalle yolunda altyapı iyileştirme, alttemel ve temel çalışmalarını başlattılar.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İl genelinde yürütülen çalışmalar devam etmektedir. Bir yandan asfalt serimi, diğer yandan altyapı iyileştirmesi ve güçlendirmesi yapıyoruz. Afşin İlçesi İncirli Mahallesinde başlattığımız mahalle yolu altyapı iyileştirme, alttemel ve temel çalışmalarımız devam ediyor. Program dahilinde hemşerilerimizin taleplerini karşılamayı sürdüreceğiz” ifadeleri kullanıldı.