Buradasınız

Büyükşehir’den Ücretsiz Ekmek

Pazar, 12.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını kapsamında ilan edilen 48 saatlik sokağa çıkma yasağı süresince ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek dağıttı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle ilan edilen 48 saatlik sokağa çıkma yasağı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara binlerce ücretsiz ekmek dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen ekmekler Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Başkan Güngör’den Teşekkür

Konu ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: “Kıymetli hemşerilerimize öncelikle iki gün süren sokağa çıkma yasağına uyduklarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca fırıncı esnaflarımıza da göstermiş oldukları gayretlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu süreçte fırıncı esnafımız ile Belediye Halk Ekmek Fabrikamız tam kapasite ile çalışarak hemşerilerimize hizmet vermektedir. Günlük kırk bin ekmek üretme kapasitesi bulunan Belediye Halk Ekmek Fabrikamız 77 noktadaki büfelerimiz ile bugün de hizmet vermektedir. Ayrıca mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize arkadaşlarımız Belediye Halk Ekmek Fabrikamızın üretmiş olduğu ekmekleri kendilerine ulaştırmaktadır. Biz hep birlikte inşallah bu süreci aşacağız” diye konuştu.

Haber videoları: