Başkan Güngör: “Ailelerimize Gıda Desteğinde Bulunuyoruz”

Pazar, 12.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 11 ilçede belirledikleri ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteğinde bulunmaya devam ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, koronavirüs salgını kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıtımının devam ettiğini belirtti.

Hükümetin almış olduğu kararları yerelde etkin bir şekilde uygulamaya gayret ettiklerini belirten Başkan Güngör, bütün dünyayı etkisi altına alan bir pandemi süreciyle mücadele ettiklerini söyledi.

11 İlçede tespit yapıldı

Başkan Güngör, 11 ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin belirlendiğini ifade ederek: “Bu süreçte etkilenen 11 ilçemizde tespit ettiğimiz 10 binden fazla ailelerimize gıda desteğinde bulunuyoruz. İlçe belediyelerimizle işbirliği yaparak hemşerilerimize bu gıda paketlerini ulaştırıyoruz. Biz bu süreci inşallah hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

Haber videoları: