Hayvan Borsasına Alternatif Yol

Çarşamba, 11.09.2019

Büyükşehir Belediyesi Canlı Hayvan Borsası’nı Kayseri yoluna bağlayan 3 bin 200 metrelik arterde asfalt çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Program dahilinde ilçeler ve şehir merkezinde devam eden çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi’ne bağlı ekipler Canlı Hayvan Borsası’nı Kayseri yoluna bağlayan arterde asfalt çalışmalarına başladı.

3 bin 200 Metre

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Büyükşehir Belediyesi Canlı Hayvan Borsası’nı Kayseri yoluna bağlayan güzergah ile ilgili talepler geliyordu. Çalışmayı başlattık. 3 bin 200 metre uzunluğundaki arterde düzenleme ve sathi kaplama gerçekleştireceğiz. Yolun tamamlanması ile Hayvan Borsasına ulaşım daha da kolaylaşacak. Şehrimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.