BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN EĞLENCESİ

Çarşamba, 24.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılay Toplum Merkezi işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar için bir kutlama etkinliği düzenlendi.

TEMSİLİ BAŞKAN HURİYE NAZ BAYRAM OLDU

Salı, 23.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle başkanlık koltuğunu Huriye Naz Bayram’a bıraktı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen 23 Nisan Temsili Başkanlık programına gelen çocuklar Başkan Güngör’e çiçek takdim ettiler.

BÜYÜKŞEHİR İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Pazartesi, 22.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi yeni dönemde ilk meclis toplantısını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör başkanlığında gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ilk meclis toplantısı divan katibi üyeliklerine üye seçimi ile başladı.

BAŞKAN GÜNGÖR: “23 NİSAN ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN EVRENSEL BİR BAYRAMDIR”

Pazartesi, 22.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN GÜNGÖR’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumartesi, 20.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kuzey Irak’ta şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı.

KÜTÜPHANELER BÖLGE SEMİNERİ KAHRAMANMARAŞ’TA YAPILDI

Cuma, 19.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi, Goethe İnstitut ve Günışığı Kitaplığı işbirliği ile ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri Kahramanmaraş’ta yapıldı.

BAŞKAN GÜNGÖR’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Perşembe, 18.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Güngör mesajında şu ifadelere yer verdi;

BÜYÜKŞEHİR PERSONELLERİNE İŞ SAĞLIĞI EĞİTİMLERİ

Cuma, 12.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personellerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 5. DENEME SINAVI

Perşembe, 11.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği Denem Sınavının bu yıl 5.’si gerçekleştirildi.

TBB’DEN BÜYÜKŞEHİR’E 6 ARAÇ

Çarşamba, 10.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine Türkiye Belediyeler Birliği’nden 6 araç gönderildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün göreve başlamasının ardından Türkiye Belediyeler Birliği tarafından gönderilen araçların devir teslim imzaları da atıldı.