Buradasınız

Haberler

Büyükşehir’in “Engelsiz Otopark” Projesine Jüri Özel Ödülü

Perşembe, 02.05.2024

Büyükşehir Belediyesinin “Engelsiz Otopark” projesi 4. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Ödülü Bakan Uraloğlu’ndan alan Başkan Görgel, “Sayın Bakanımıza, projede emeği geçen önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir, KAMEK’te İnşaat Sektörüne Nitelikli İş Gücü Kazandırıyor

Perşembe, 02.05.2024

Büyükşehir Belediyesinin Meslek Edindirme Kursları’nda; İnşaat Boyacılığı, Kaynakçılık, El ile Alçı ve Çimentolu Sıva atölyelerinde verilen eğitimlerle, özellikle depremlerin ardından büyük ihtiyaç duyulan inşaat sektörüne nitelikli iş gücü kazandırılması hedefleniyor.

Başkan Görgel: “Tüm Paydaşlarımızla Yeni Bir Kahramanmaraş İnşa Ediyoruz”

Çarşamba, 01.05.2024

KMTSO 15. Olağan Meclis Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Bir taraftan şehrimizin imar ve inşası için uğraşırken bir yandan da hemşehrilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için gayret ediyoruz. Kalıcı konut ve işyerlerimizin, eğitim ve sağlık tesislerimizin, yeşil alanlarımızın ve sosyal donatı alanlarımızın inşası büyük bir hızla sürüyor. İnşallah 2 yıl içerisinde şehrimiz 6 Şubat öncesinden çok daha güzel bir hal alacak. Kahramanmaraş’ımızı Türkiye’de örnek bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı

Çarşamba, 01.05.2024

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Büyükşehir ve KASKİ çalışanlarına zam açıkladı. Görgel, “Mesai arkadaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve KASKİ’de çalışan şirket işçilerimizin en düşük maaşını %27 artırarak 28 bin TL’ye çıkardık. Kadrolu işçilerimizin maaşı da en düşük 35 bin TL oldu. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Görgel, Büyükşehir Personeli Taş’ın Cenaze Törenine Katıldı

Salı, 30.04.2024

Dün gece meydana gelen kazada hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi personellerinden Remzi Taş’ın cenaze törenine katılan Başkan Görgel, “Çalışma arkadaşımız Remzi Taş’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum” dedi.

Vatandaşlar Sağanak Yağışa Karşı Uyarıldı!

Salı, 30.04.2024

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 1 Mayıs Çarşamba günü şehir genelinde gök gürültülü sağanak yağış beklediğini belirterek dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.

Başkan Görgel’den Şehit Ailesine Başsağlığı Ziyareti

Salı, 30.04.2024

Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliğinde gerçekleşen olayda şehit olan Kahramanmaraşlı Başkomiser Kamuran Üçgül'ün ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Görgel, “Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

AK Parti İl Yönetiminden Başkan Görgel’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Salı, 30.04.2024

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan ve yönetimini misafir eden Başkan Fırat Görgel, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Partimizin İl Başkanı Cüneyt Doğan ve yönetimindeki kardeşlerime anlamlı ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet yolunda daima birlikte olacağız” dedi.

Başkan Görgel: “Rutin İşlerimizi Aksatmadan Sürdüreceğiz”

Salı, 30.04.2024

Onikişubat’ta Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirilen asfalt yenileme uygulamalarını yerinde inceleyen Başkan Fırat Görgel, “Vatandaşlarımızın daha konforlu alanlarda yaşayabilmeleri için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.

Sıra Gecesi’ne Yoğun İlgi

Pazartesi, 29.04.2024

Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Sıra Gecesi düzenledi. Anadolu’nun farklı yörelerine ait türkülerin seslendirildiği gecede Grup Sıra, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

Sayfalar