RESLOG Projesi Teknik Çalışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Salı, 28.01.2020

İsveç Yerel Yönetimler ve Bölgeler Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği, Çukurova Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği ortaklığıyla, Yerel Yönetişimde Rezilyans Projesi (RESLOG) kapsamında Belediye Başkanları Göç Platformu’nun ilk toplantısı Aralık ayında Hayrettin GÜNGÖR Başkanlığında Türkiye Belediyeler Birliği hizmet binasında gerçekleştirilmiştir.

Türkoğlu’nda Yeni Bulvar Çalışması

Salı, 28.01.2020

Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu İlçesinde mevcut olan caddeyi bulvara dönüştürme çalışmalarına başladı.

Yarıyıl Tatilinde Büyükşehir Kütüphaneleri Çalışıyor

Salı, 28.01.2020

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Halk Kütüphaneleri yarıyıl tatilinde de boş durmayıp çalışıyor.

Gençler Kitapların Çevresinde Buluşuyor

Salı, 28.01.2020

Büyükşehir Belediyesi, kütüphanecilik hizmetleri kapsamında “Gençlik Buluşmaları” düzenleyerek çeşitli kitaplarla ilgili sohbet edilmesini sağlıyor.

Arama-Kurtarma Ekibi Şehre Döndü

Salı, 28.01.2020

Elazığ’da meydana gelen depremde görev almak üzere Büyükşehir Belediyesi’nden 3 adet tam donanımlı araçla bölgeye ulaşan 13 kişilik kurtarma ekibi görevini tamamlayarak şehre döndü.

Milli Mücadele’de Kadın Olmak Paneli

Pazartesi, 27.01.2020

Büyükşehir Belediyesi tarafından 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında “Milli Mücadelede Kadın Olmak” konulu panel düzenlendi.

Servis Yolları Asfaltlandı

Pazartesi, 27.01.2020

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Şazibey Mahallesi, Kayseri Yolu üzerindeki servis yollarını sıcak asfaltla kapladı.

Yol ve Kaldırım Tamiratları Sürüyor

Pazartesi, 27.01.2020

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Elbistan Adliyesi önündeki kaldırımların tamiratına başladı.

Başkan Güngör: “Afet Bölgesinde Yaralar Sarılıyor”

Cumartesi, 25.01.2020

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör merkez üssü Elazığ Sivrice olan ve 6.8 şiddetinde dün akşam saatlerinde meydana gelen deprem sonrası Malatya Doğanyol İlçesi için seferber olduklarını söyledi.

Gönüllü Gençlik, Yetimlerin Gönlüne Dokundu

Cuma, 24.01.2020

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sosyal çalışmalar yürüten “Gönüllü Gençlik Hareketi”  son olarak düzenlediği etkinlikle yetim çocukların gönlüne girdi.