ARASA ÇOK KATLI OTOPARK SONA YAKLAŞIYOR

Perşembe, 18.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark sorununu çözmek için yapımına başlanan Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında son çıkış rampasının yapımına başlandı.

İKİ GİRİŞ-ÇIKIŞLI OLACAK

BÜYÜKŞEHİR: “KAPALI YOLUMUZ BULUNMUYOR”

Perşembe, 18.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bazı bölgelerde kar yağışına rağmen yolların açık olduğu ve kar temizleme çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN HUZUREVİ’NE ZİYARET

Perşembe, 18.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

AKOM: “KIŞ ŞARTLARINA KARŞI HAZIRLIKLI OLUN”

Perşembe, 18.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi içinde bulunduğumuz kış ayları dolayısıyla şiddetli kar ve yağmur yağışına karşı vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.

BÜYÜKŞEHİR İL GENELİNDE KAR TEMİZLİĞİNE BAŞLADI

Perşembe, 18.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

OTOPARK İNŞAATI TAMAMLANDI

Çarşamba, 17.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinde otopark katları tamamlandı.

AKOM’DAN METEOROLOJİK UYARI

Çarşamba, 17.01.2018

Kısa adı AKOM olan Afet ve Koordinasyon Merkezi, Kahramanmaraş ve çevrelerinde beklenen yağışlara karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.

KIZKAPANLI GRUP YOLUNDA GENİŞLETME ÇALIŞMALARI

Çarşamba, 17.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında sürdürdüğü hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMASI

Salı, 16.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları kapsamında il genelinde yürüttüğü faaliyetlere aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince Adliye Sarayı çevresinde düzenleme çalışmaları devam ediyor.

REFÜJLERDE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

Salı, 16.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ana yollarda refüj düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.