DAİRE BAŞKANI KABAKCI: “ÜNİVERSİTEMİZ İLE İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Sütçü İmam Üniversitesi ile işbirliği içerisinde hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.

KÜLTÜR FESTİVALİNE KAHRAMANMARAŞ EVİ

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etimesgut’ta gerçekleştirilen 14. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ne katılarak açtığı Kahramanmaraş Evi ilgi odağı oldu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN İŞARET DİLİ İLE KUR’AN EĞİTİM

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği işaret dili kursu ile işitme engellilere Kur’an-ı Kerim Eğitimi ve dini bilgiler veriyor.

BEŞTEPE-YALINTAŞ GRUP YOLUNDA SATHİ KAPLAMA

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde 79 noktada başlattığı yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

DEMİRCİLİK-TÜRKVEREN YOLUNDA DOLGU ÇALIŞMASI

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan İlçesi’nde bulunan grup yollarında başlattığı çalışmalarına son hızla devam ediyor.

MİNİKLERDEN OYUNCAK ATÖLYESİNE ZİYARET

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşleri Dairesi başkanlığı kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Okuma Salonu ve Maraş Ahşap Oyuncakları Atölyesi minikler tarafından ziyaret edildi.

HELETE YOLUNA SICAK ASFALT

Perşembe, 17.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çağlayancerit İlçesine bağlı Helete Mahallesinde sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Çağlayancerit-Helete arasındaki yol sıcak asfaltla kaplanıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 79 NOKTADA YOL ÇALIŞMASI

Çarşamba, 16.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü yol yapım ve onarım rakamları açıklandı.

İLK 7 AYDA 534 TON TIBBI ATIK TOPLANDI

Çarşamba, 16.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü temizlik ve çevre bakım çalışmaları kapsamında 534 ton tıbbı atık topladı.

FINDIKLIKOYAK GRUP YOLUNDA CRS BAŞLADI

Çarşamba, 16.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Göksun Fındıklıkoyak Grup yolunda çalışmalara başladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt çalışmaları il genelinde hız kesmeden devam ediyor.