TENZİLE ERDOĞAN İHL HIZLA İLERLİYOR

Salı, 28.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı yatırımlardan biri olan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatında katlar yükselmeye başladı.

ÇOK KATLI OTOPARKTA KATLAR YÜKSELİYOR

Salı, 28.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Derepazarı mevkiinde yapımı devam eden Çok Katlı Otopark İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü’nce yaptırılan çok katlı otoparkın inşaat çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

ALİYA İZZETBEGOVİÇ’E VATANDAŞ AKINI

Pazartesi, 27.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına başladığı ve 40 dönümlük 1. Etabının hizmete açıldığı Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı’na vatandaşlar akın etti.

Havaların ısınmaya başladığı şu günlerde hafta sonunu evde geçirmek istemeyen vatandaş kısa süre önce hizmete açılan Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı’na akın ederek gönüllerince vakit geçirdiler.

DEMİRCİLER ÇARŞISINDA RESTORASYONDA SONA GELİNDİ

Pazartesi, 27.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokusuna uygun olarak restore edilen Demirciler Çarşısı Kahramanmaraş’ın yeni cazibe merkezlerinde biri haline gelecek.

ATIKSU ARITMA TESİSİNİN İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Pazartesi, 27.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği desteğiyle yapacağı Atıksu Arıtma Tesisinin yapım çalışmaları devam ediyor.

KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLANDI

Pazartesi, 27.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü mile birlikte Kütüphaneler Haftasını kutladı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

ÇANAKKALE 1. KAFİLESİ YOLA ÇIKTI

Pazartesi, 27.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri YGS Deneme Sınavı’nda okullarında birinci olan öğrencilerin götürüleceği Çanakkale Gezisi başladı.

BÜYÜKŞEHİR GELENEĞİ BOZMADI: YILDIZLARDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Pazar, 26.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Güreş Takımı Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda geleneği bozmayarak bu yıl da şampiyon oldu.

BAŞKAN ERKOÇ YAŞLILARI UNUTMADI

Pazar, 26.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebetiyle yaşlılarla bir araya geldi.

BÜYÜKŞEHİR, GÜREŞ CAMİASINI YEMEKTE BULUŞTURDU

Cumartesi, 25.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi güreş camiasını akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Kahramanmaraş’ta 24 Mart Cuma günü başlayan ve üç gün sürecek olan Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonası için ilimizde bulunan güreşçiler ve şehrimizin güreş camiası akşam yemeğinde bir araya geldiler.