“BAYRAMLAR BİRARADA YAŞAMA ŞUURUNUN GÜÇLENDİĞİ GÜNLERDİR”

Cuma, 23.06.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN BAYRAMINA HAZIR

Cuma, 23.06.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı ile ilgili hazırlıklarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmesi için gereken önlemleri aldı.

GÖKSUN İMAR PLANI ASKIYA ÇIKTI

Cuma, 23.06.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Göksun ilçesi (Merkez) 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı çalışması Büyükşehir Belediye Meclisince onandı.

15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ'NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Perşembe, 22.06.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aralıksız devam ettirdiği 15 Temmuz Millet Bahçesinde çalışmaları bitirme noktasına geldi.

Hacı Bayram Veli Mahallesi sınırları içerisindeki Gayberli mevkiinde bulunan 180.000 m²’lik alana sahip 15 Temmuz Millet Bahçesi düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere. 15 Temmuz Millet Bahçesi bütün görkemiyle yaza hazır hale getiriliyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN EKİNÖZÜ’NE SOSYAL TESİS

Perşembe, 22.06.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün sosyal tesis sayısını artırıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ekinözü İlçesinde sosyal tesis sıkıntısını çözmek için yıkım çalışmalarını başlattı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Perşembe, 22.06.2017

Kahramanmaraş’ın gelişimi ve güzelleşmesi adına çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren Büyükşehir Belediyesi şimdi de şehir girişlerindeki yollarda temizlik ve bakım çalışmalarına başladı.

KAYAK MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Çarşamba, 21.06.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular mevkiinde yapımı devam eden Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

SAKİN ŞEHİR PROJESİ DEVAM EDİYOR

Çarşamba, 21.06.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Trabzon Caddesi’nde başlattığı yayalaştırma projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce hayata geçirilecek proje kapsamında Trabzon Caddesinde araç trafiğinden ziyade yayalara hizmet vermesi amaçlanıyor.

SURİYE İDLİB’E 2 TIR BAYRAM HEDİYESİ

Çarşamba, 21.06.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Hayrat Yardım tarafından Suriye İdlib’e 2 TIR bayram hediyesi olmak üzere gıda yardımı gönderildi..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Hayrat İnsani Yardım Vakfı’nın birlikte organize ettiği 2 TIR insani yardım malzemesi, Hatay’ın Reyhanlı İlçesindeki Cilve gözü kapısından Suriye’nin İdlib bölgesine ulaştırılmak üzere uğurlandı.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN KADİR GECESİ MESAJI

Salı, 20.06.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.