BAŞKAN ERKOÇ’TAN İKİNCİ ÜNİVERSİTE TEŞEKKÜRÜ

Cuma, 20.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kurulacak 15 yeni üniversite içerisinde Kahramanmaraş’ın da olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN ARITMA TESİSİNDE İNCELEME

Cuma, 20.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı tamamlanan Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesislerinde incelemelerde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE 23 NİSAN

Cuma, 20.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kütüphanelerde çocuklara yönelik 23 Nisan kutlama programları düzenlendi.

BİLİM SINIFLARI KURULUYOR

Cuma, 20.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol gereği kurulacak olan Bilim Sınıfları kurulmaya başlandı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL 23 NİSAN

Cuma, 20.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik bir eğlence programı hazırladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Namar Lunapark işbirliği ile gerçekleştirilecek program kapsamında çocuklar,  ücretsiz olarak lunaparkta 23 Nisan bayramını kutlayacak.

BÜYÜKŞEHİR’E ÖZEL ZİYARET

Perşembe, 19.04.2018

Otistik Çocuklar Eğitim ve Spor Derneği yöneticileri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Otistik Çocuklar Eğitim ve Spor Derneği yöneticileri, çocuklar ve aileleri ile birlikte ziyaret ettiler.

BÜYÜKŞEHİR’E BİR ÖDÜL DE TARIMDAN GELDİ

Perşembe, 19.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Konya’da düzenlenen Altınbaşak Tarım Şehirler Yarışması’ndan 1. Ödülüne layık görüldü.

ANDIRINLI MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Perşembe, 19.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde vektörlerle mücadeleye ilişkin muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ BİR KURS DAHA

Perşembe, 19.04.2018

İnsanları meslek edindirmek ve el becerilerini, geliştirmek üzere hizmetlerine aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bir kursu daha hizmete sunuyor.

GÖKSUNLU MUHTARLARA VEKTÖR MÜCADELESİ ANLATILDI

Çarşamba, 18.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde vektörlerle mücadeleye ilişkin bilgilendirme toplantıları devam ediyor.