BÜYÜKŞEHİR’DEN AŞURE ETKİNLİĞİ

Pazartesi, 24.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi geleneksel hale getirdiği Aşure Şenliklerine bu yıl da devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki Pazarcık İlçesinde gerçekleştirilen aşure etkinliği tüm ilçelerde de yapılacak.

ELBİSTAN’A BESİ İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Pazartesi, 24.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’ın gelişimi adına planladığı ve bir bir hayata geçirdiği projeler yapılmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un girişim ve gayretleri sonunda

BAŞKAN ERKOÇ'TAN YAŞLILARA BİR PROJE DAHA

Pazartesi, 24.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2018 yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 (KA2) Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar programı kapsamında şehrimizde Alzheimer ve Alzheimer başlangıcı olan kişilere yönelik “USE IT OR LOSE IT” (Kullan veya kaybet) adlı proje ülke genelinde yapılan 130 proje arasından başarılı olmuştur.

TEMATİK DONDURMA PARKI ŞEHRİMİZE KAZANDIRILIYOR

Pazartesi, 24.09.2018

Katiphan’ı Dondurma Müzesi olarak düzenleme çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda Tematik Dondurma Parkı için de kolları sıvadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulusal ve uluslararası tanınırlığı olan Maraş Dondurması ile ilgili projelerine devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR'DEN EKİNÖZÜ'NE BİR DESTEK DAHA

Cumartesi, 22.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelere verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ'un misyonu ve vizyonuyla sadece merkez ilçelerde değil mücavir alan içerisindeki her noktaya hizmet götürmeyi kendine amaç ve hedef belirleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü ilçesine hibe destekli proje desteğinde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR VE KIZILAY’DAN BARIŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türk Kızılay’ı işbirliği ile 21 Eylül Barış Günü kapsamında br program düzenlendi.

Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen program Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın sunduğu Mehter Konseri ile başladı.

AHİLİK HAFTASI PİLAVI DAĞITILDI

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen Ahilik Haftası Etli Pilavı Ulucamii’nde dağıtıldı.

Ulucamii önünde Cuma Namazı çıkışında halka ikram edilen etli pilav ve ayran ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ’NDE TEDAVİ GÖREN HASTALARA GEZİ PROGRAMI

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi işbirliğiyle ağır ruhsal bozukluk, bilişsel, yönetsel ve sosyal beceri alanlarındaki yıkıcı etkisi nedeniyle yeti yitimi ile giden şizofreni ve benzeri psikotik bozukluklar, duygu durum bozuklukları gibi kronik ruhsal hastalıkları olarak tanımlanmış ve bu insanların sosyal v

ENGELSİZ SANAT KURSLARI ENGELSİZ “PİKNİK VE TEKNE TURU” İLE SONLANDIRILDI

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik verilen Engelsiz Sanat Kurlarına katılan engelli kursiyerler kurs bitiminde aileleriyle birlikte piknik ve tekne gezisinde gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.

PARAŞÜTÇÜLERİN GÖZDESİ: KARDELEN TEPESİ

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılarak paraşütçülerin hizmetine sunulan Narlı Kardelen Tepesi (Take Off) yamaç paraşütçülerinin gözdesi olmaya devam ediyor.