ÇEMBERİMDE GÜL OYA SERGİSİ AÇILDI

Pazartesi, 20.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kipaş Eğitim Kurumları’nın işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı’nca desteklenen gerçekleştirdikleri Çemberimde Gül Oya Sergisi açıldı.

MİLLİ MÜCADELEDE ÖNDEN GİDENLER

Pazartesi, 20.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kitap Yaprağı Topluluğu’nca düzenlenen ‘Milli Mücadelede Önden Gidenler’ konulu program düzenlendi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program Kitap Yaprağı Topluluğu’nun tanıtım slaytınin izlenmesi ile başladı.

1.AHİRDAĞI ATLI KIZAK YARIŞMASI YAPILDI

Pazar, 19.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 1.Ahirdağı Atlı Kızak Yarışması sonuçlandı.

GELENEKSEL 1. KIZAK ŞAMPİYONASI YAPILDI

Cumartesi, 18.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 1. Geleneksel Kızak Yarışmaları Türkiye Şampiyonası Ahirdağ Yedikuyular Bölgesinde yapıldı.

Bu yıl Kahramanmaraş’ta ilk defa gerçekleştirilen Geleneksel Kızak Yarışmalarına 10 ilden 58 spor kulübünden 120 sporcu mücadele etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Cuma, 17.02.2017

Toplu temel atma ve açılışlara katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müftülük Meydanı’nda gerçekleştirilen törenin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine geçerek ziyarette bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN REFERANDUM STARTINI KAHRAMANMARAŞ’TAN VERDİ

Cuma, 17.02.2017

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu temel atma ve açılış programına katılmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta 16 Nisan’da yapılacak referandumun startını verdi.

Kahramanmaraş Havaalanında karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazı’nı Abdulhamithan Camii’nde kıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ALTINCI KİŞİSEL RESİM SERGİSİ

Cuma, 17.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde düzenlenen resim kurslarına katılan kursiyerlerin oluşturduğu kişisel sergi açılışları devam ediyor.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları bünyesinde kursa katılan kursiyerlerin yaptığı resimler kişisel resim sergisinin altıncısı sanatseverlerle buluştu.

KAHRAMANMARAŞ’TA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN “EVET” AÇIKLAMASI

Perşembe, 16.02.2017

Kahramanmaraş'ta 151 Sivil Toplum Kuruluşunca Oluşturulan Kahramanmaraş Sivil Toplum Platformu, 17 Nisan’da Yapılacak Olan Anayasa Değişikliğine İlişkin Referandurumda ''Evet'' Oyu Kullanacaklarını Açıkladı.

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Çarşamba, 15.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN DULKADİROĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çarşamba, 15.02.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni bina hizmet binasına taşınan AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Erkoç, İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile sohbet ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.