YEDİ GÜZEL ADAM EDEBİYAT MÜZESİNDE İÇ DEKOR ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Pazartesi, 24.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarında kaba inşaat çalışmaları biterken, iç mekanlarda ince işçilikler devam ediyor.

CANLI HAYVAN BORSASINA DEZENFEKTE SİSTEMİ DE KURULDU

Pazartesi, 24.07.2017

Kahramanmaraş'ta 6 bin metrekare kapalı alan olmak üzere 23 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ve yaklaşık 4 milyon liraya mal olan canlı hayvan borsasının, bölgenin bu alanda önde gelen tesisler arasında yer alacağı belirtiliyor.

SARIÇUKUR YOLU ASFALTLANIYOR

Pazartesi, 24.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan yeni yol yapımı ve yol genişletme çalışmaları yaparken, ihtiyaç olan yollarda da asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN ERKOÇ: “KAHRAMANMARAŞ FARKLI BİR KONSEPTE BÜRÜNMÜŞ OLACAK”

Pazartesi, 24.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 2018 ve 2019 yıllarında Kahramanmaraş’ın farklı bir konsepte bürüneceğini söyledi.

Başkan Erkoç, Arasa Otopark inşaatında devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

BARAJ GÖLÜNDE BOĞULAN GENCİ BÜYÜKŞEHİR DALGIÇLARI ÇIKARDI

Pazartesi, 24.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye dalgıçlarının baraj göletinde boğulan genci çıkardıkları belirtildi.

BÜYÜKŞEHİR POLONYA KÜTÜPHANELERİNİ GEZDİ

Pazartesi, 24.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve geçen yıl ödüle layık görülerek tüm Türkiye’de örnek gösterilen halk kütüphaneleri personelleri Polonya Gezisi ile ödüllendirildi.

KAHRAMANMARAŞ YEMENİSİ TESCİLLENDİ

Pazartesi, 24.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak el sanatlarımız ve Maraş yemeklerinin tescillenmesi için Türk Patent Enstitüsüne (TPE) yaptığı 14 başvuru içerisinde yer alan Kahramanmaraş Yemenisi de tescillendi.

BAŞKAN ERKOÇ: “YEDİKUYULARI SEZONA YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Pazar, 23.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Yedikuyular Kayak Merkezi’ndeincelemelerde bulundu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erkoç, Yedikuyular Kayak Merkezi’ni bu sezona yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

BAŞKAN ERKOÇ: “BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Cuma, 21.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TENZİLE ERDOĞAN İHL’DE İNŞAAT DEVAM EDİYOR

Cuma, 21.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı yatırımlardan biri olan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatında Pansiyonun birinci binası tamamlanırken, ikinci binasında katlar yükselmeye başladı.