
Büyükşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi 15. Grup’un 7’nci haftasında sahasında Gaziantep Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi 15. Grup’ta başarılı sonuçlar elde ederek lige damga vurmaya devam ediyor. Ligin 7’nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep Belediye Spor’u konuk eden Büyükşehir’in Sultanları, sahadan 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı. Maç başından sonuna kadar üstün performans sergileyen Büyükşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, ilk seti 25-12 kazandı. İkinci sette de üstün performansını sürdüren takım, ikinci seti de 25-11 kazandı. Üçüncü sette de rakibini oyunun içine sokmayan Büyükşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, bu seti de 25-15 kazanarak maçtan 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı.
Zirve Yarışına Büyükşehir İmzası
Ligde gösterdiği üstün performansı her geçen hafta daha da ileriye taşıyan Büyükşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, elde ettiği galibiyetle gruptaki zirve yarışını sürdürdü. Şu ana kadar 6 galibiyet ve 1 yenilgi ile ikinci sırada yer alıyor. Büyükşehir’in Sultanları ligin 8’inci haftasında 4 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Nicer Hotel Voleybol’a konuk olacak.
“Çalışmalarımızın Meyvesini Sahada Alıyoruz”
Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın Başantrenörü Eylül Yanık, “Sporcularımın hepsini tebrik ediyorum, 3-0’lık net bir galibiyetle sahadan ayrıldık. Yoğun çalışmalarımızın meyvelerini sahada elde ettiğimiz skorla almaya devam ediyoruz. Bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Bizi desteklemeye devam etsinler” dedi.
Sporcular Maçı Değerlendirdi
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan sporcular, sahada elde ettikleri skordan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sporculardan Zeynep Ünle, “Bugün set vermeden maçı kazandık ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye konuştu. Bir diğer sporcu Ayşegül Külüşlü, “Güzel bir maçı geride bıraktık. 3-0’lık net bir skorla kazandığımız için çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Melisa Sevinç ise, “Evimizde çok güzel bir maç oynadık, güzel mücadele ettik ve 3-0 kazandık. Takımdaki herkesin emeklerine sağlık” cümlelerini sarf etti.