Güngör’den Yerel Yönetimler Sunumu

Çarşamba, 21.08.2019
Başkan Hayrettin Güngör, Ankara’da düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası 2019 Yılı Bilgilendirme programına katıldı, Yerel yönetimlerde gelir artışı sunumu gerçekleştirdi.

Dereli Yolunda Asfalt Tamam

Çarşamba, 21.08.2019
Büyükşehir Belediyesi Dereli Caddesindeki asfalt çalışmalarını tamamlayarak, ulaşımı daha konforlu hale getirdi.

Bağlantı Yollarına Sıcak Asfalt

Salı, 20.08.2019
Büyükşehir Belediyesi, Arslanbey Parkı yanından geçen ve Kuzey Çevre Yolu’na bağlantı sağlayan arterde asfalt çalışması başlattı.

Büyükşehir Öğrencileri Karşılıyor

Salı, 20.08.2019
Büyükşehir Belediyesi, Sütçü İmam ve İstiklal Üniversitelerine kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri karşılıyor. Kurulan stantlarda öğrencilere şehir ile ilgili bilgi paylaşımının yanı sıra ikramlar da yapılıyor.

Sarıkaya Sıcak Asfalta Kavuştu

Pazartesi, 19.08.2019
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi’ne bağlı Sarıkaya Mahallesi’ni Yedikuyular Yolu’na bağlayan yolda sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

Divanlı Caddesine Bağlantı Yolu

Pazar, 18.08.2019
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Divanlı Caddesi’ne bağlantı olarak yapılan ve Sarayaltı Caddesinin yükünü hafifletecek olan yolun asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Sarayaltı Caddesi’ne parke döşeniyor

Pazar, 18.08.2019
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yol genişletme çalışmaları tamamlanan Sarayaltı Caddesi’nde kamulaştırılma çalışmaları tamamlanarak yıkım işlemleri gerçekleştirilen alanlarda parke döşeme çalışmaları başladı.

Yedikuyular Yolu’nda bakım çalışmaları

Pazar, 18.08.2019
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi ve Bertiz mahallelerine ulaşımı sağlayan yolda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Güreşçileri Tarih Yazıyor

Pazar, 18.08.2019
Dünya Gençler Şampiyonasında mindere çıkan Büyükşehir Belediyesinin milli sporcularından Feyzullah Aktürk, 3. olarak bronz madalya kazanırken, Ömer Faruk Çayır kilosunda Dünya 5.’si oldu. Yıldız Plaj Güreşi Şampiyonası’nda Ahmet Gizir Dünya Şampiyonu, Hamza Alaca ise 23 Yaş Uluslararası Güreşlerinde ikinci oldu. Başkan Güngör tüm sporcuları tebrik etti.

Çocuklara Farkındalık Semineri

Perşembe, 15.08.2019
Büyükşehir Belediyesi bu yıl bir ilke imza atarak yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilere ‘Engelli Farkındalığı’ seminerleri verdi.