Büyükşehir Güreşçileri Milli Takımda

Salı, 21.01.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı’ndan 5 güreşçi, Milli Takım kadrosunda.

Engelli Memur Adaylarına Eğitim Desteği

Salı, 21.01.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi memur adayı engelli bireylere yönelik olarak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Kursu düzenliyor.

İlk Adımdan Kuruluşa Milli Mücadele Karma Sergisi

Salı, 21.01.2020

“İlk Adımdan Kuruluşa” isimli Milli Mücadele Karma Sergisi Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100. yılında kahraman şehirlilerle buluşuyor.

Akıllı Şehirler Kongresinde Kahramanmaraş Rüzgarı Esti

Pazartesi, 20.01.2020

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) koordinesinde “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi”, Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş'tan Türkiye'ye Türk Halk Müziği Konseri

Pazartesi, 20.01.2020

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Dijital Deneyim Konteynerimizi Gördünüz mü?

Cuma, 17.01.2020

Kurtuluşun 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Dijital Deneyim Konteyneri Demokrasi Meydanı’nda hizmete açıldı.

Dijital Sanat Konteyneri’ne Buyurun!

Cuma, 17.01.2020

Kurtuluşun 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Dijital Sanat Konteyneri 17 Ocak 2020 Cuma günü saat 14.00’te demokrasi Meydanı’nda hizmete açılacak.

Sütçü İmam, “Fransız'a Baş Kaldırılamaz” Algısını Yıktı

Cuma, 17.01.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 100.yıl etkinlikleri kapsamında tarihçi-yazar Mehmet Işık öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Liberal Dünya Düzeninin Krizi ve Türkiye’nin Direnci

Cuma, 17.01.2020

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Seta Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran’ın konuşmacı olarak katılacağı Liberal Dünya Düzeninin Krizi ve Türkiye’nin Direnci konulu bir konferans düzenlenecek.

Yarıyıl Tatilinde Yedikuyulara Otobüs Seferleri başlıyor

Cuma, 17.01.2020

Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi’ne yarıyıl tatilinde otobüs seferleri düzenliyor.