Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Pazartesi, 21.10.2019

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında iki mahalleye daha asfalt atıldı.

Şehrin Projeleri Vatandaşlarla Belirleniyor

Pazar, 20.10.2019

Büyükşehir Belediyesi 2019 – 2024 Projeler ve Eylem Planı anketi yayınlandı. 12 başlık altında hazırlanan 174 proje; vatandaşların katılımıyla önceliklendirilecek ve yol haritası oluşturulacak.

Veli-Öğrenci Eğitimleri Başladı

Pazar, 20.10.2019

Büyükşehir Belediyesi yeni eğitim öğretim dönemi kapsamında Veli-Öğrenci eğitimlerine başladı.

Kültür Sanat Dostları Yazarlarla Buluşuyor

Pazar, 20.10.2019

Anadolu’nun en büyük fuarında imza günlerinin yanı sıra söyleşiler de tüm hızıyla devam ediyor.

En Güzel Nasihat Örnek Olmaktır

Pazar, 20.10.2019

6. Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında sevenleriyle buluşan Yazar Alişan Kapaklıkaya, “En güzel nasihat örnek olmaktır. Biz çocuklarımıza şunu yapma demek yerine örnek olmalıyız” dedi.

Nuri Pakdil Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumartesi, 19.10.2019

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kahramanmaraşlı mütefekkir Nuri Pakdil, Ankara Tacettin Dergahı’na defnedildi. Başkan Güngör, “Allah rahmetiyle muamele buyursun. Başımız sağolsun” dedi.

Pakdil’in Mektubu Fuarda Yayınlandı

Cumartesi, 19.10.2019

Kahramanmaraşlı fikir insanı Nuri Pakdil anısına, 6. Kitap ve Kültür Fuarı’nda daha önce kendisi tarafından seslendirilen mektup yayınlandı.

Nitelikli Dergiler Okumalıyız

Cumartesi, 19.10.2019

Hikayeci Yazar Gülhan Tuğba Çelik, Kahramanmaraş 6. Kitap ve Kültür Fuarı’nda okurlarıyla bir araya gelerek bir söyleşi düzenledi.

Dünya’ya Dik Duruşumuzu Gösterdik

Cumartesi, 19.10.2019

6. Kitap ve Kültür Fuarı’nda sevenleriyle buluşan Tarihçi Yazar Mustafa Armağan, “Biz dünyanın merkeziyiz diyorsak önce dünyanın merkezi olduğumuza kendimizi inandırmalıyız. İnandığımız gibi de dik duruşumuzla bunu göstermeliyiz. Bunun en güzel örneği de imzalanan Suriye Mutabakatı’dır” dedi.

Büyükşehirden Ücretsiz Hazırlık Kursları

Cuma, 18.10.2019

Büyükşehir Belediyesi polislik, bekçilik ve askeri okullara hazırlanan öğrenci ve vatandaşlar için ücretsiz hazırlık kurslarına başlıyor.