Buradasınız

Başkan Görgel, Çocukların Bayram Sevincine Ortak Oldu

Perşembe, 19.03.2026

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla “Çocuk Gülerse Dünya Güler” temasıyla düzenlenen programa katılan Başkan Görgel, “Bugün burada çocuklarımızla buluşmak, onların mutluluğuna ortak olmak bizler için büyük bir anlam taşıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, özellikle çocuklarımızın daha mutlu, daha umutlu bir geleceğe hazırlanması için her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla düzenlenen programda çocuklarla bir araya geldi. AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından “Çocuk Gülerse Dünya Güler” temasıyla KSÜ Avşar Kampüsü’nde gerçekleştirilen program, yoğun katılımla ve samimi bir atmosferde düzenlendi. Programa; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mevlüt Kurt, Mehmet Şahin ve İrfan Karatutlu ile AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül ve Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz da katıldı. Program boyunca çocuklarla yakından ilgilenen protokol üyeleri, miniklerin Ramazan sevincine ortak oldu. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklarla sohbet eden, onların taleplerini dinleyen heyet, Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu sahaya yansıttı. Programın en anlamlı anlarından biri ise çocuklara yönelik bayram hediyesi dağıtımı oldu. Program kapsamında Kahramanmaraşlı 750 çocuğa bayram hediyesi verilerek, çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturuldu.

“Hedefimiz Çocuklarımız İçin Daha Mutlu ve Umutlu Bir Gelecek”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Ramazan ayı; paylaşmanın, dayanışmanın ve gönüllere dokunmanın en güzel vesilelerinden biridir. Bugün burada çocuklarımızla bir araya gelmek, onların mutluluğuna ortak olmak bizler için büyük bir anlam taşıyor. ‘Çocuk Gülerse Dünya Güler’ anlayışıyla geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Fatma Betül Sayan Kaya başta olmak üzere programa katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yüzündeki bir tebessümün bile ne kadar kıymetli olduğunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, özellikle çocuklarımızın daha mutlu, daha umutlu bir geleceğe hazırlanması için her zaman yanlarında olacağız. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’mızın tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.