Başkan Görgel, Çocukların Bayram Sevincine Ortak Oldu

Salı, 23.04.2024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda NFK Kültür Merkezi önünde kurulan şenlik alanında çocuklarla bir araya gelen Başkan Görgel, “Yarınlarımızı büyük bir güvenle emanet edeceğimiz çocuklarımızın bayramı bugün. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülke genelinde büyük bir coşkuyla kutlanırken Kahramanmaraş’ta da çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde kurulan şenlikte; şişme oyun alanları, yüz boyama etkinliği, spor aktiviteleri ve birbirinden eğlenceli gösteriler çocuklarla buluştu. Etkinlik alanını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, çocuklarla bir araya geldi. Miniklerin neşesine ortak olan Başkan Görgel, çocuklarını şenliğe getiren ebeveynlerle de sohbet etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Görgel, “23 Nisan, hepimiz için çok özel. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir gün. Yarınlarımızı büyük bir güvenle emanet edeceğimiz çocuklarımızın bayramı bugün. Bizler de çocuklarımızın bugün daha güzel vakit geçirmesi için böyle bir organizasyon düzenledik. İnşallah yavrularımıza yönelik sosyalleşme ve spor alanlarının sayısını daha da artıracağız. Bu noktada inşallah yeni Kahramanmaraş’ı hep birlikte inşa edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı ve bu mukaddes topraklar için canını feda eden şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” cümlelerini kaydetti.

Haber videoları: