Buradasınız

Çamlık Mahallesi’nden Başkan Güngör’e Teşekkür Ziyareti

Salı, 12.12.2023

Çamlık Mahalle Muhtarı Abdullah Ay ve mahalle sakinlerini misafir eden Başkan Güngör, “Çamlık Mahallemizin 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturmak için Bakanlığımızla birlikte yoğun gayret gösterdik ve hamdolsun geçtiğimiz günlerde mahallemizin sorununu çözdük. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 40 yıllık tapu sorunu çözülen ve geçtiğimiz günlerde tapu teslim töreni gerçekleştirilen Çamlık Mahallesi sakinlerini misafir etti. Tapu sorununun çözüme kavuşturulma süreci ve mahallenin ihtiyaçlarının konuşulduğu ziyarette Mahalle Muhtarı Abdullah Ay ve mahalle sakinleri, Çamlık’ın kronikleşen tapu sorununun çözüme kavuşturulmasında büyük gayret gösteren Başkan Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de mahallenin ihtiyaçlarının peyderpey giderilmeye devam edeceğini belirterek nazik ziyaretleri için Muhtar Abdullah Ay ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Çamlık’ın Tapu Sorununu Çözüme Kavuşturduk

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Göreve geldiğimizde Çamlık Mahalle Muhtarımız mahallenin 40 yıllık tapu sorununun çözülmesi noktasında talepte bulundu. Biz de bunun çözümü için Bakanlığımızla birlikte geniş çaplı bir çalışma başlattık. 4 yılın sonunda geçtiğimiz günlerde mahallemizin tapu sorununu çözüme kavuşturduk ve hemşehrilerimize tapularını teslim etmeye başladık. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte mahallemizin diğer ihtiyaçlarını da peyderpey çözüme kavuşturacağız. Bugün de Çamlık Mahalle Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizi misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” cümlelerini kaydetti.

Muhtar Ay: “Mahallemizde Bayram Havası Var”

Çamlık Mahalle Muhtarı Abdullah Ay, “Mahallemizin 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’ü mahalle sakinlerimizle birlikte ziyaret ederek teşekkürlerimizi ilettik. Mahallemizde adeta bayram havası var. Mahallemizin kronikleşen problemini Hayrettin Güngör Başkanımız sağ olsun çözüme kavuşturdu. Sayın Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber videoları: