Büyükşehir, KSÜ’de Ulaşımı İyileştiriyor

Salı, 12.12.2023

Büyükşehir Belediyesi, KSÜ Avşar Kampüsü içerisinde yeni inşa edilen fakültelere ulaşım sağlayan arterlerde asfalt öncesi zemin hazırlıklarını sürdürüyor. Zemin hazırlıklarının ardından arterler asfaltla kaplanacak.

2023 Ulaşım Yatırımları Programı kapsamında şehir genelinde başlattığı asfalt atağını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği noktalardan birisi de Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü oldu. Kampüs içerisinde inşa edilen yeni fakülte binalarına ulaşım sağlayan arterlerde asfalt öncesi zemin hazırlığı hızla sürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından asfalt serimine başlanacak. Yol yatırımının kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla yine fakülte binalarına ulaşım sağlayan arterlerin standardı artırılacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehir ulaşım altyapısının güçlendirilmesi noktasında yatırımların artarak devam ettiği belirtildi.