Şiir ve Edebiyat Günleri, Şiir Okuma Yarışması ve Tiyatro Gösterisiyle Sürecek

Salı, 05.12.2023

Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında, 6 Aralık Çarşamba günü NFK Kültür Merkezi’nde il geneli şiir okuma yarışması finali ve Türk edebiyatının en önemli şahsiyetlerinden Cahit Zarifoğlu’nun hayatını konu alan ‘Yaşamak’ adlı tiyatro gösterisi düzenlenecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen ve açıldığı günden itibaren binlerce edebiyatseveri ağırlayan Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında, 6 Aralık Çarşamba günü şiir okuma yarışması ve tiyatro gösterisi düzenlenecek. Saat 13.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde il geneli okullar arası şiir okuma yarışmasının finali gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da ise Türk edebiyatının en önemli şahsiyetlerinden, Yedi Güzel Adam’dan birisi olan Cahit Zarifoğlu’nun hayatını konu alan ‘Yaşamak’ adlı tiyatro gösterisi yine Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler için sahnelenecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 6 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek şiir okuma yarışması finali ve tiyatro gösterisine tüm Kahramanmaraşlıların davetli olduğu ve 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/29/4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.