Şiir ve Edebiyatın Nabzı Kahramanmaraş’ta Atmaya Devam Ediyor

Pazar, 03.12.2023

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında 4 Aralık Pazartesi günü NFK Kültür Merkezi’nde usta kalemlerin katılımıyla ‘Şairler Şehri Kahramanmaraş’ta Edebiyat ve Düşünce’ konulu panel gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ve 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış programıyla başlayan Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri’nde edebiyat rüzgârı esmeye devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında, 4 Aralık Pazartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde; Vedat Ali Kızıltepe, Celil Çınkır, Duran Boz ve Ali Avgın’ın katılımıyla ‘Şairler Şehri Kahramanmaraş’ta Edebiyat ve Düşünce’ konulu panel düzenlenecek. Oturum Başkanlığını Erdoğan Aydoğan’ın yapacağı panelde konuşmacılar; Kahramanmaraş’ta dergiler ve dergicilik, halk kültürü ve sözlük, modern dönemde Kahramanmaraş’ta edebiyat gibi konuları farklı perspektiften ele alacak. Saat 19.00’da başlayacak etkinliğe tüm edebiyatseverler davet edilirken, 10 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/29/4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.