Şiir ve Edebiyat Günleri’nde ‘Edebiyatın Kayıpları’ Anılacak

Cumartesi, 02.12.2023

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek ‘Edebiyatın Kayıpları’ adlı panelde, ahirete irtihal eden şair ve yazarlar yâd edilecek. NFK Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlik saat 19.00’da başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ‘Edebiyat İyileştirir’ mottosuyla düzenlediği 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri’nin ikinci gününde çok anlamlı bir etkinlik gerçekleştirilecek. 3 Aralık Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde; Serdar Yakar, Kadriye Kırdök, Ali Büyükçapar, Enver Çapar, Doğan Arık, İbrahim Gülsu, Mehmet Yaşar ve İsmail Göktürk’ün katılımıyla düzenlenecek ‘Edebiyatın Kayıpları’ adlı panelde; ahirete irtihal eden şair ve yazarlar yâd edilecek. Oturum Başkanlığını Şair – Yazar İnci Okumuş’un yapacağı program saat 19.00’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; 3 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ‘Edebiyatın Kayıpları’ adlı panele tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu ve 10 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/29/4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.